sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kädentaido messut

No niin, käytiin sitten eilen messuilla kaverin kanssa ja pikku flickonin kanssa.
Lähdetiin klo 8 ja hyvin meni alkumatka kunnes meillä oli kahvipaussi Parkanossa.

Haetiin kahvia/teetä ja samalla imetin flickonin. No flickon oli sitten tehnyt sellaset kakkat että kaikki vaateet oli läpikastunut. Menin tytön kanssa lastenhoitohuoneeseen ja hokas että vaihtovaateet ovat kotona... GREAT!!!

Enkä viittinyt laittaa niitä märkiä vaateita takasin päälle. Flickon oli kaukalo pussissa pakattu takasin (ilman vaateita) ja mentiin suoraan vaatekauppaan vateostoksille. Heti kassan jälkeen niin puettiin tyttö.

Kun päästiin perille huomattiin että Pirkka halli oli ihan täynnä. No mentiin oltiin jo huomannut että meillä on sitten PITKÄ kävelymatka. No parkkivahti kertoi meille että ajaakaa tuonne käytävälle. meillä oli sitten auto melkein pää oven edessä. käveltiin n. 15 m ja oltiin sisällä messuissa =) onneksi ei tullu aikasemmin!

Oli vaikka mitä ihanaa tavaraa ja jos olisi ollut rahaa kuin roskaa niin olisin ostanut vaikka mitä. Nyt mulla oli vaan kangasvärit mielessä ja printtaus systeemiä.

4,5 t kesti ja oltiin kävelty messu alueen 2 hallia läpi. olisi vielä ollu yksi halli mutta sitä jätetiin nyt väliin, oli niin paljon porukkaa että oli vaikeeta kävellä vaunujen kanssa.

Ens vuonna uudestaan ja miksi ei myös sinne helsinkiin kun heillä on siellä käsityö messuja ;)

PS. mulla oli kamera mukana, otin 2 kuvaa ja sitten kun käveltiin yhden tolpan ohi lukee isoilla teksitillä että ei saa ottaa valokuvia messualueelta... UPS!!

Siksi en laita nyt kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti