sunnuntai 8. elokuuta 2010

keittiöMeillä on keittiö missä on keittiöpöytä, onhan meillä ollu pieni pöytä siinä "vanhassa" keittiössä mutta meidän pikku neiti oli vähän ulkopuolella kun oli vaan 3:lle tuolia.


Meillähän on ollu koko kesän remontti meneillään ja nyt alkaa olla valmis, vaan yläkaappien ovet puuttuu. Onneksi ne saadaan ensi viikolla mutta tässä saatte vähän kuvia.

Minä en halunnut kaakeleita tiskialtaan yläpuolelle vaan plexiä. No kävin joka kaupassa täälläpäin ja yksi myyjä komentoi mulle että " olet kyllä vaativa, ei kannata katsoa noita sisustusohjelmia kun ne näyttää vaan lopputuloksen mutta ei kerrota miten sitä tehdään".

No mies kävi juttelemassa tuttaviensa kanssa ja hänellä on lasiliike, hän vaan huomautti että jos laittaa plexiä ja pesee Vimillä niin tulee narmuja. mutta kannattaa laittaa lasi mitä on halvempi ja kestävämpi. :)

Että nyt meillä on lasia ja vaimo on onnellinen. Pitäisi vaan nyt löytää jostain pitkää valkoista pahvia mitä vois olla taustana. Meillä on nyt vaan tapetti...ja kuvia
Mun Muumimukit saa omat kaapin missä on valo että niitä valaistaan kun alkaa taas kohta hämärtää

2 kommenttia:

  1. Voi miten upealta nyt näyttää!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on nyt melkein kaksi kertaa isompi ja äiti tykkää tehdä ruokaa ja samalla nähdä mitä lapset tekee pihalla.

    VastaaPoista