sunnuntai 19. syyskuuta 2010

mitä minä kävin tekemäs...

Voi ei minä lupasin että en ostaisi kankaita kuukauteen ja nyt tuli kauhea morkkis kun 3.10 on seinäjoella käsityömessut ja siinä voi olla vaikka mitä...
mutta lupaus on lupaus... katsotaan jos kykenen siihen.

Mutta nyt kun olen tekemäst tytölle talvitakkia niin hokasin että mulla ei ole "styvningstyg" valeata vaan harmaa ja mustaa.. sitä mulla on pakko ostaa.

Mutta haaste kaikkille yrittäkää olla ilman kankaiden ostellu kuukauden!!

5 kommenttia:

 1. Kiva blogi täällä! On muuten hankalaa olla ostelematta kankaita :) Viimeksi kun tewin vähän kartoitusta niin oli niitä useampi iso säkillinen ja silloin päätin etten osta lisää... no ei onnistunut :D Pitäisi taas yrittää!

  VastaaPoista
 2. kiitos PaaPii!En ole ammattilainen tässä käsitöissa vaan ihan eri alan ihminen... mutta on aina kivaa tehdä jotain ihan erilaista että on hyvä maku suussa mennä töihin :)
  minäkin seuran sun bloggia tiiviisti kun teet aina niin kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 3. Hmmm....jag förstår inte ett ord! Hi hi! Nu har jag sänkt priserna på Lunafigurer.
  Kram Malin

  VastaaPoista
 4. Luna D sign.. jag kan säga att de e på finska och att jag har varit sjukskriven för stämbandsinflamation. De som ja har gjort på dagarna när barnen varit borta så e mycket... Ännu till lovade jag att jag inte skulle köpa tyg på 1 månad... Och nu har jag PANIK!!! nästa veckoslut så är det handarbetsmässa i seinäjoki och där kan man hitta en massa saker. Men jag ska kolla dina figurer NU!!

  VastaaPoista