sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jätski kakku, Glasskaka

No niin nyt sitten kerron mun salainen Jätskikakku resepti


Tässä kakkussa on puolet tavallinen jätksikakku ja puolet turkkinpippuri jätksiä.

GLASSKAKA
JÄTSKIKAKKU

3 dl vispgrädde / vispikermaa
3 ägg/ kananmunaa
200 gr Philadelfiaost /-juustoa
1 dl socker/ sokeria
1 msk vaniljsocker/
vaniljasokeria
3/4 paket/pkt Lu Bastonge kex/keksejä


Form:  Löstagbart botten
Vuoka: Irtopohja vuoka


1.Krossa kexen o lägg dem i botten på formen. 
2.Dela på äggvitan och gulan.
3.Vispa ägg vitan.
4. Blanda äggulan, socker, vanlijsocker 
och philadelfiaost till en jämn smet. 
5. Vispa vispgrädden. 
6. Blanda äggvitan, vispgrädden och ostblandningen ihop.
7. Lägg över kexen och i frysen ca 4 timmar.



1. Murskaa keksit ja laita ne vuoan pohjaan.
2. Jaa kananmunan valkuainen ja keltuainen erikseen.
3. Vatkaa kananmunan valkuaiset.
4. Sekoita kananmunan keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri ja Philadelfia juuston tasaseen taikinaan.
5. Vatkaa vispikermaa
6. sekoita valkuaiset,vispikerman ja kananmunankeltuaisen taikinan keskenään.
7. Kaada taikina keksien yli ja pakkaseen n. 4 tuntia.



TURKISK PEPPAR GLASS:
TURKINPIPPURI JÄÄTELÖ:

Om du älskar Turkinpeppar så lägg en påse turkisk pepparkross i smeten o blanda.
Avot, du har en otroligt god turkiskpeppar glass.

Jos rakastat Turkkinpippuria niin osta Turkinpippuri raepussin ja sekoita se taikinaan sekaan.
Avot, turkinpippuri jätksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti